A blogról

Halihó Macskaságok!

A Helló Csocsika Világ című legelső bejegyzésben elmeséltük, hogy ez a blog néhány leányzó barátságának margóján jött létre, még 2016 utolsó hónapjában.

Aztán a lelkesedés után, az elkövetkezendő dolgos hónapok során, csupán az ötletgazda grafománkodott, így ma már független macskalányként garázdálkodik a kis online territóriumában. Persze nem függetlenedve a barátnőktől és barátoktól, akik a mai napig stabil hátországot jelentenek az ihletszerzéshez.

A lassan kibontakozó kezdetek még Csocsika Blog néven indultak, de a fent említett függetlenedés és baráti tisztázás után, a kisebb identitás-válsággal küzdő firkászunk végül a magára szabta brandet. Így lettünk Macskalány Blog.

Miért pont Macskalány?

Jó kérdés! És nem, ezzel nem magára utal az írónk, legalábbis nem kizárólagosan. Persze nyilván van itt némi macskásság… meg úgy 20 évnyi macskatartói tapasztalat…

A macskák független állatok, megállnak a lábukon, feltalálják magukat, szívósak, olykor kifejezetten vadak, mégis van bennük egy nagy adag lágyság és simulékonyság, sőt elegancia.

A közhiedelemmel ellentétben a macskák nem hűtlenek. Csupán nem adják a szeretetüket némi kajáért és érzéki örömért cserébe, ilyesmivel nem megvesztegethetőek. Hm, ez sokak számára lehetne megfontolandó magatartás! Őszinte szeretet ellenében viszont nagyon hűségesen tudnak szeretni ezek a kis szőrpamacsok.

Szóval ezekre a tulajdonságokra próbál reflektálni a blog neve is: függetlenül, élelmesen, talpraesetten, tanulékonyan, nem megvesztegethetően, de szeretni nagyon tudóan jelen lenni a világban.

És, hogy ki is teszi közzé a macskakaparásait?

Luci macskaságai és virtuális világa

Civilben marketinges, szövegíró, kreatív ötletelő, akinél egyre komolyabb a grafománia, így nem is csoda, hogy blogolásra adta a fejét. Itt, a Macskalány Blogon találta meg leginkább a saját útját, ahol serdülő ifjúsága óta viselt beceneve nyújtja számára az írói inkognitót.