legolvasottabb blogbejegyzések 2020-ban

Ezt szerettétek 2020-ban

Sokan sokféleképpen éltük meg 2020-at, az viszont egészen biztos, hogy nem tekinthető átlagos évnek. Talán ezért is érzem kicsit furának, hogy egy olyan átlagos dolgot fogok most csinálni, mint megírni a szokásos évértékelő „kedvenc posztos” bejegyzést, az alapján, hogy mit olvastatok és kedveltetek idén a leginkább itt a blogon.

2020-ban nálam is voltak változások, bár korántsem drámaiak vagy drasztikusak, de azért mégis jelentősek, ami miatt sokkal kevesebb aktivitásra futotta posztok terén az elmúlt évben. Ennek eredményeként 2020-ban nagyjából feleannyi posztot sikerült írnom, mint az előző évben, ennek ellenére kis híján ismét duplázott a látogatottság az előző évihez képest.

Általános évösszegzés

Akárhonnan nézzük, a járványhelyzet felforgatta az egész évet. Amikor márciusban jöttek a lezárások, nos, őszintén szólva eléggé elástam ezt az évet. A blog legnagyobb része a kapcsolatokról szól, kiemelten az ismerkedési szakaszról, és a helyzet az, hogy az ismerkedés témakörének bejegyzései a legolvasottabbak. Az ismerkedési lehetőségek meg ugye eléggé gellert kaptak ebben a helyzetben, ezért már tavasszal csitítottam a várakozásaimat. Vagyis nem vártam nagy felíveléseket, sőt igazából lélekben felkészítettem magam arra, hogy simán jöhet stagnálás vagy akár visszaesés is.

Ebből a nézőpontból tényleg meglepetés volt számomra, hogy nemhogy nem volt visszaesés, de továbbra is szépen jöttek a látogatók. Persze voltak átrendeződések, egyes témák visszaestek, mások előtérbe kerültek, de mindent egybevetve mégis felfelé íveltek a dolgok.

A számokat tekintve 2020-ban nagyjából 90 000 látogató, több mint 150 000 oldalletöltést olvasgatott nálam össze. Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy annak ellenére, hogy sokkal kevesebb időt tudtam a blogra fordítani, mégis ennyien olvasgattatok nálam.

Lássuk is, miket szerettetek a legjobban idén!

A legnépszerűbb 2020-as bejegyzések

Mivel eleve szűkebb a felhozatal, így ezúttal 5 bejegyzést osztok meg ebben a kategóriában. Nézzük is, 2020-ban melyik 5 poszt keltette fel az érdeklődéseteket a leginkább.

1. 9+1 boszorkányos sorozat, ha hókuszpókuszra vágysz

Még márciusban, péntek 13 alkalmából készült ez a poszt. Ezzel a bejegyzéssel inkább csak a szürke hétköznapokat szerettem volna egy kicsit megfűszerezni, és nem is gondoltam, hogy ennyire be fog találni. De hát a blogolás sokszor ilyen: az lesz népszerű, amiről nem is gondolnád. Persze gyanítom, ebbe a felkapottságba belejátszott, hogy a publikálás egybe esett a lezárások kezdetével. Tavasszal egyértelműen felkapottabbak voltak itt a blogon is a filmes listák. Viszont a boszis sorozatok úgy tűnik tartósan megbabonáztak titeket, mert azóta is töretlen az érdeklődésetek.

Itt olvashatod: Boszorkányod sorozatok

2. Miért nem írnak vissza a társkeresőkön?

Azt tapasztaltam, ez az egyik legszenzitívebb téma a társkeresők háza táján. Személy szerint az a benyomásom, túlságosan is szenzitív, ami mögött azért több, illetve más van, mint pusztán az, hogy bosszantó, ha nem érkezik válasz. Sőt, minél többet foglalkoztam a témakörrel, annál inkább jöttem rá, milyen komplex ez a dolog. Ezt a posztot azzal a szándékkal írtam, hátha sikerül megvillantanom egy másik nézőpontot, hogy ezáltal megtaláljuk az utat ahhoz, hogy a helyén tudjuk kezelni ezt a jelenséget.

Itt találod: 10 ok, amiért nem írnak vissza a társkeresőkön

3. Mit tehetek, hogy válaszoljanak tinderen… vagy kell ezzel egyáltalán foglalkozni?

Az előző egyenes folytatása, és nem véletlen a címben is a felvetés! Ahelyett, hogy felhúzzuk magunkat az ilyen – egyébként kicsinyes – apróságokon, talán hasznosabb, ha máshonnan nézzük. Sőt, egy-egy új nézőpont olyan megvilágításba helyezheti az egészet, amivel még békét is tudunk kötni – persze, csak ha érték számunkra, hogy elégedetten és békében éljünk.

Itt nézheted meg: Mit tehetnék, hogy válaszoljanak… vagy kell ezzel egyáltalán foglalkozni?

4. A pasiknak a motor, olyan mint a csajok

Óh, mintha az egy másik világ lett volna, amikor ennek a posztnak a jegyzeteit összehoztuk a srácokkal. Pedig alig egy éve volt, amikor még szabadon és önfeledten röffent össze a csapat, aminek az eredménye ez az egyáltalán nem komolyan-veendő, humoros(nak szánt) poszt lett.

Itt találod: A pasiknak a motor, olyan mitn a csajok

5. Randivonalon találhatunk szerelmet? – vélemény és tapasztalatok

A top 5-ös listára még felfért a Randivonalról írt bejegyzésem. A hasonló posztok tapasztalatai alapján, szinte már várom, hogy ki lesz az első, aki ezen deklaráltan véleményként és egyéni tapasztalatokat megosztó poszt kapcsán kommentben felveti, hogy miért szubjektív… Bár sokan képtelenek legitimnek elfogadni egy másik ember megéléseit, továbbra is úgy gondolom, fontos, hogy őszintén megosszuk a tapasztalatainkat, megéléseinket egymással.

Itt olvasatod el: Randivonalas tapasztalatok, avagy a véleményem az oldalról

Közösségi kedvencek… 2020-ban?

Nos, a helyzet az, hogy a közösségi oldalakat hanyagoltam el legjobban az elmúlt évben. Bizony volt, amit ki se posztoltam a közösségi felületekre, és ha meg is osztottam valamit, azt is csak szép csendesen. Szóval eléggé gondolkodóba estem, hogy ebben az évben számot vessek-e ezzel a kategóriával. Végül úgy voltam vele, azért csak nézzük meg, mi került a Top 3-ba.

  1. A pasiknak a motor, olyan mint a csajok
  2. Testi szerelem védőruhában, avagy válassz óvszert, mint egy profi
  3. 5 mihaszna intelem, ha járvány idején is randiznál

Minden idők kedvenc macskakaparásai

Kukkantsunk ki egy kicsit 2020 posztjai közül, és nézzük meg, az összes eddig publikált poszt közül melyek voltak azok, amiket idén a legtöbbször olvasgattatok. Túl nagy meglepetések nincsenek, hiszen a legolvasottabb posztok elég stabilan tartják a pozíciójukat, de azért kisebb mozgások voltak idén is.

  1. Mit írj tinderen – tippek pasiknak
  2. A badoo bugyraiban tapasztalgattam… de minek?!
  3. 9 lehetőség, ha személyesen ismerkednél
  4. Mit ne írj tinderen?
  5. Mit tehetsz, ha csak szexre kellesz?

Szeretett macskásodásaim, avagy a saját kedvenceim

Végül gondoltam, szót ejtek arról is, mik voltak idén a saját kedvenceim, amiket a legjobban szerettem írni és megosztani.

Boszorkányos sorozatok

Nem nagy titok, hogy imádom a fantáziadús dolgokat, vagyis a fantasy kategóriát, meg a természetfelettivel  átitatott történeteket nagyon csípem. Épp ezért nagy fájdalmam, hogy a boszis témákhoz sokszor nyúlnak, hm… „érdekesen” a filmkészítők. Éppen ezért is osztottam meg szívesen azokat az alkotásokat is a listán, amik viszont jó interpretációi a témának.

Itt nézheted meg: Boszorkányos sorozatok listája

Miért nem írnak vissza a társkeresőkön?

Nem is annyira kedvenc, inkább úgy mondanám, fontosnak tartom, hogy más nézőpontokat is fel tudjunk fedezni a különböző helyzetekben, mert még akkor is, ha nem tetszik, mégis ezek megismerésével és elfogadásával egy sokkal elégedettebb életet teremthetünk önmagunk számára.

Itt olvashatod: Ezért nem írnak vissza a társkeresőkön


Nos, így sikerült 2020! Nem egészen azt adta, amit vártunk, sok ponton felforgatta az életünket, és személy szerint a bloggal kapcsolatos terveimet és elképzeléseimet is. Mégis nagyon hálás vagyok ennek az évnek, a nehézségekkel együtt is sokat adott számomra. Valamint irtó hálás vagyok azért is, hogy még ilyen időkben is talpon maradt a blog, sőt, túlszárnyalta a várakozásaimat.

Nagyon köszönöm minden olvasómnak, hogy velem voltatok! Nagyon boldog új évet, és remélem 2021-ben is velem tartotok macskakaparásaim nyomvonalán!

Kövess minket Facebookon vagy Instagramon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük