2018 kedvencei

Eltelt egy újabb év, így gondoltam szorítsunk helyet egy kis évértékelőnek az új esztendő és

Eltelt egy újabb év, így gondoltam szorítsunk helyet egy kis évértékelőnek az új esztendő és a blog második szülinapja alkalmából.

2018 több, mint 40 000 oldalletöltéssel, 44 új bejegyzéssel, kisebb-nagyobb mérföldkövekkel, valamint sok-sok tapasztalattal gazdagította a blogot. Azt hiszem, idén még inkább sikerült megtalálni a saját hangom, és azokat a csapásvonalakat, amelyek mentén a bejegyzéseket szeretném írni, és sok-sok ötlet áll megvalósítás alatt már most az előttünk álló évre.

Ám előbb, egy kis visszatekintéssel kukkantsuk meg, melyek voltak a 2018-as év sztárjai itt a Csocsikán.

A kedvenc 2018-as bejegyzéseitek

Nézzük is, hogy az idén megjelent posztok közül melyeket olvastátok a legtöbbet.

1. Mit NE írj tinderen?

Az örök top téma továbbra is változatlan: ismerkedés tinderen. Mindegyik ilyen jellegű bejegyzés népszerű, ezért nem is csoda, hogy ez a kicsit alternatívabb koncepciójú „mi a fenét firkáljak a másiknak tinderen” tematikájú poszt vitte az aranyérmet idén.

2. 8+1 film kurtizánokról és örömlányokról

Mindig is szerettem a más nézőpontokat is megszemlélni, ezért nem is véletlen, hogy egy kissé egyénibb megközelítéssel készültem Valentin-napra. Nos, nem csak „ünnepi csemegeként” szerettétek ezt a filmes listát, de azóta is sokan keresitek fel néznivaló filmes ötletért. Azt hiszem, idén is valami hasonló, alternatív valentin ünneplést alkotok.

3. 5 ciki sztori randikról

Továbbra is tartom, hogy a kínos helyzetekre a legjobb orvosság a nevetés. Mind hibázunk olykor, de tudni kell nevetni magunkon, hisz azzal oldjuk a feszültséget. Éppen ezért bátorkodtam felvállalni a kínos randi sztorijaimat is. Nos, ha a történetekben szereplő srácoknak nem is, de legalább nektek bejöttek a szerencsétlenkedéseim, olyannyira, hogy még a dobogóra is felnevettettétek ezt a bejegyzést.

4. Hibrid társkereső a megoldás?

Az ember társas lény, elemi ösztöne a kapcsolódás, nem is csoda, hogy folyton keressük erre a lehetőségeket. Ahogyan ti is érdeklődve olvasgattátok az online és offline ismerkedést kombináló lehetőségeket bemutató posztot.

5. Mit tehetsz, ha csak szexre kellesz?

A nők számára (bár nem mindig csak nekik) napjaink talán egyik legnagyobb fejtörést okozó szituációja, ha kialakul valamiféle kapcsolat, de a másik mégsem akar jobban belemenni és csak a testi örömöt kívánja megélni. Nos, sosem szerettem a cukormázas, instant, tuti tanácsokat, ezért nem biztos, hogy a tartalom mindenki számára felvillanyzó, de az eredmények alapján látszik, hogy a téma mennyire releváns, sőt, egyre több látogatót vonz ez az eszmefuttatás.

6. Hogyan lettem láthatatlan lányból jó nő

Csupán egy-két hete volt ennek a decemberi posztnak, hogy beszálljon a versenybe, mégis remekül helyt állt, köszönhetően a közösségi oldalakon való váratlan és meglepően jó eredményeinek. Nagyon nehéz volt számomra megírni ezt a bejegyzést, mert nem akartam „szépre fényezni magam”, mégis fontosnak tartottam megosztani veletek ezt a történetet.

7. A nők is kezdeményezhetnek?

Ismét napjaink egyik nagy női dilemmája! Valószínű, hogy a témát én magam sem veséztem ki teljesen, mert alig egy éves a poszt, de az azóta szerzett tapasztalataim, ha radikálisan nem is változtatták meg az álláspontom, de árnyalták a témával kapcsolatos gondolataimat, szóval ha összeérnek a szálak és beérnek a tapasztalataim bizonyosan lesz folytatása a témának.

8. Ezért buktam nőcsábászokra

Gyanítom, nem én vagyok az egyetlen, akinek élete legalább egy szakaszán fejtörést okozott, hogy miért mindig komolytalan szándékú pasikba botlik. Ezért talán nem csak érdekes, de hasznos szösszenet is lehet ez az önpszichologizált vallomás. Akár tudtatok meríteni belőle, akár nem , az biztos, hogy sokatok volt kíváncsi az eszmefuttatásomra.

9. Tapasztalatok kezdő balett tanoncként

Számomra az év legmelengetőbb írásai voltak a balettos posztok, hiszen a tánc nagyon közel áll a szívemhez. Ezzel minden bizonnyal nem vagyok egyedül, de az is biztos, hogy sokan kacérkodtok a balettal, hiszen az ezzel kapcsolatban szerzett élményeim sokatokat ösztönzött kattintásra.

10. 6 dolog, amit az Instagram tanított

Az idei kedvencek közé még éppen bekerült ez a „nézzük fordítva” beállítottságú írás, amelyben nem a szapulási divatnak ültem fel, hanem összeszedtem azokat a pozitívumokat, amiket az instázásnak köszönhetek, és csak remélni tudom, hogy a posztban felvázolt hozzáállásom másokat is inspirált a pozitívabb szemléletmódra.

Közösségi győztesek

A közösségi oldalakon más szabályok és tendenciák érvényesülnek, ezért egészen eltérő kedvences listát láthatunk. A szociális felületeken még messze nem tartok ott, ahol szeretnék, bár a bűvös 100 követős Facebook mérföldkövet sikerült idén átlépni. 😀 Az év végi bejegyzések viszont egyértelműen taroltak a közösségi hálón (magunkhoz képest persze), ezzel bearanyozva az évzárást, ami számomra a legszebb karácsonyi ajándék volt. Jöjjenek a közösségi hálókon legjobb eredményt elért posztok:

  1. Hogyan lettem láthatatlan lányból jó nő
  2. 5 ciki sztori randikról
  3. Mit NE írj tinderen
  4. Jó dolgában bolondul a szingli
  5. Hálás vagyok a szakításért

Minden idők kedvenc csocsikái

Ha már egyúttal szülinapos is a blog, nézzük melyek azok a bejegyzések, amiket nem csak 2018-ban, de az indulás óta a legtöbbször kerestetek fel. Bár tény, hogy az idő faktor itt sokat számít, hiszen annál régebb óta „gyűjti” az olvasókat, ezért hiába népszerű egy-egy új bejegyzés, nehéz a trónfosztás. 🙂 Emiatt itt olyan nagy meglepetéseket nem találunk. Az élbolyban olyan bejegyzések szerepelnek, amik már a megjelenéskor is népszerűek voltak, és azóta is szép számmal bővülnek a látogatottsági adataik. Itt is a tinderes bejegyzések tarolnak, bár ehhez hozzátartozik,hogy a statisztikák alapján ezek a bejegyzések nagyon húzzák egymást, hiszen a látogatók nagy számban kattintanak tovább a kapcsolódó témájú írásokra.

  1. Mit írj tinderen – tippek pasiknak
  2. Hogyan kommunikálj tinderen
  3. Mit NE írj tinderen
  4. 10+1 nem annyira ijesztő film

Saját kedvenceim

Remélem nem bánjátok, ha a személyes kedvenceimet is megemlítem, mert teljesen más dolog olvasni, és adott esetben megírni egy bejegyzést. Számomra igazán izgalmas, vagy éppen szórakoztató volt ezeknek a posztoknak a megalkotása, és még ha nem is kerültek a legnépszerűbbek közé, bőven benne volt minden az alkotási folyamatban, ami miatt imádom ezt csinálni.

***

Nos, ez lett volna a 2018-as év összefoglalása, köszönöm, hogy ennyien kukkantottatok be hozzánk. Erősen indított a tavalyi év, és a tavaszi-nyári stagnálás után, igazi meglepetés volt az év végi kiugró (elsősorban közösségi) aktivitásotok, amivel bearanyoztátok a decembert.

Ezen röpke visszatekintés után, hamarosan jönnek az új bejegyzések, szóval tartsatok velünk az új évben is!

Kövess minket Facebookon vagy Instagramon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük