Otthoni edzési lehetőségek

5+1 YouTube csatorna otthoni alakformáláshoz

Bár a tavasz elég lassan akar idén beindulni, ám a nyárra készülve már nagyon is

Bár a tavasz elég lassan akar idén beindulni, ám a nyárra készülve már nagyon is aktuális, hogy formába hozzuk magunkat. Így vagyunk ezzel mi is, ezért összeszedtünk néhány hasznos YouTube csatornát azok számára, akik az otthoni edzést preferálják.

1. Fitness Blender

Ha otthoni edzés, akkor Daniel és Kelli YouTube csatornája kedvencem! Kezdőknek szóló és nehezebb edzéseket is lehet itt találni, de mind a nehézségi szint, mind a videók hossza nagyon változatos. Vannak egészen rövid akár 10 perces gyakorlatsorok (könnyű és kifejezetten nehéz intenzitásúak is), valamint hosszabb, teljes edzések, de találni több napos kihívásokat is, amiket kifejezetten szeretek.

Kezdők is találnak nekik szóló videókat, de inkább közepes és haladó nehézségi szinthez ajánlom.

Elérhetőség: Fitness Blender

2. Lazy Dancer Tips

Otthoni táncos edzésAz egyik kedvencem és nem csak a táncos tematika, hanem Alessia szeretnivaló stílusa miatt is. Mindig mosolyt csal az arcomra. Ami pedig a gyakorlatokat illeti, nos, pontosan tudjuk, hogy egy táncos edzés csak látszólag könnyű, ellenben végigcsinálni… Persze vannak könnyebb és nehezebb gyakorlatsorok nála is, kifejezetten kezdőknek szóló és lusta napokra ajánlott videókat is találni a kínálatban. Amikor inkább a lelkemet szeretném feltölteni a mozgással, mindig ide tévedek be. Érdemes kipróbálni!

Kezdő és közepes nehézségi szinthez ajánlom.

Elérhetőség: Lazy Dancer Tips

3. Love Sweat Fitness

Alakformálás otthonSzámomra Katie az 5-10 perces videók egyik királynője! Nagyon szeretem a gyakorlatait, szerintem jól felépítettek a gyakorlatsorai. A hátránya pedig pont az, ami az előnye is: 5-10 percesek a videók. Persze szépen fel lehet belőle építeni egy hosszabb edzést, de amit hiányolok nála azok pont a hosszabb, összetettebb tartalmak. Rendszeresen benézek ide, akár edzés után kiegészítésnek keresni valamit, vagy laza napokon néhány rövid videóval megmozgatni magam.

Kezdő és közepes nehézségi szinthez ajánlom.

Elérhetőség: Love Sweat Fitness

4. PsycheTruth

torna otthonEgy nagyon tartalmas (inkább női) életmód csatornáról van szó, ahol sokféle mozgásformát vonultatnak fel, különféle intenzitású és hosszúságú videók formájában. A változatossága a legnagyobb előnye, ezért érdemes itt körülnézni. Ugyanakkor néha nehéz belőni az intenzitást és a stílust, hiszen elég sok, különböző tréner bukkan fel náluk, ezért érdemes előbb belenézni a videókba. A nyugisabb tornára vágyóknak ajánlom, mert még az intenzívebb, akár kardiós videók is átlagos vagy kevésbé jó edzettségi szinthez vannak igazítva.

Inkább kezdő szinthez ajánlom.

Elérhetőség: PsycheTruth

5. Péntek Enikő

A Zona edzésekről már többször volt szó itt a blogon (>>itt találjátok ezeket a posztokat<<), így talán nem meglepő az sem, hogy erre a listára felkerült Péntek Enikő csatornája is. Ugyan kifejezetten az otthoni edzést célzó rövidebb-hosszabb videók nincsenek, csak ajánlott kombinációk, ám a fellépések fel szoktak kerülni, ezek pedig nagyon-nagyon hasznosak az otthoni edzésekhez.

Már basic és max edzésekből is van választék, így közepes és nehezebb nehézségi szintet igénylőknek is érdemes bekukkantani ide.

Elérhetőség: Péntek Enikő YouTube

+1 Béres Alexandra

Béres Alexandra YouTube csatornájáról már volt szó bővebben is (>>itt<<), mégis úgy éreztem helyet kéne kapnia ebben a listában is, ezért +1-ként mégiscsak beszúrtam. Sok-sok rövid videó van nála, és a fellépései szintén fel szoktak kerülni, illetve egy-két korábbi DVD anyaga is megtalálható a csatornán.

A könnyebb és a közepes szinthez tudnám ajánlani.

Elérhetőség: Béres Alexandra YouTube csatorna

***

Tetszett? Nézz szét a lenti ajánló sávban, hátha találsz még olyat, ami tetszik!

Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük