2017 kedvencei

Egy röpke visszatekintésre invitállak benneteket, nem csupán az új év alkalmából, hanem a blog első

Egy röpke visszatekintésre invitállak benneteket, nem csupán az új év alkalmából, hanem a blog első évének értékelése okán is. A kezdés elég döcögősen alakult, hiszen épp az indulás előtt teljesen átalakult a koncepció. Ugyanis egy csajos beszélgetés alkalmával – amikor szóba került, hogy blogot indítok – addig-addig beszélgettünk, míg elhatároztuk, hogy ezt közösen valósítjuk meg.

Szóval a koncepció átalakulása, és a belerázódás döcögőssé tette az indulást. És persze a lelkesedés eredménye azt lett, hogy a posztok többségét végül jómagam írtam, de attól még a csajok biztosítják a hátországot, véleményeket, élményeket, tapasztalatokat, na meg a sztorikat. Így bár én formázom a mondatokat, de kiveszik a részüket a melóból.

De térjünk is rá a kedvenceitekre! Ugyan csak 26 bejegyzéssel lettünk idén gazdagabbak, mégis ahogy teltek a hónapok, egyre többen gondoltátok úgy, megéri ide benézni, sőt, a statisztikákból az is látszik, hogy elég sok időt töltötök a blogon, aminek nagyon örülünk.

Mivel csupán 26 bejegyzés versenyzett idén, ezért a top 10-et kicsit soknak éreztem volna, de egy 5-ös listát meg elég karcsúnak gondoltam, ezért arra jutottunk, mivel 2017-2018 fordulóján vagyunk szerepeljen itt egy 7+1-es lista, így megcélozva az arany középutat. Szóval jöjjenek 2017 kedvencei!

1: Mit írj tinderen? – Tippek pasiknak

Mit írjak tinderen?

A befutó, nem is volt kérdéses, hiszen lényegében a publikálás óta toronymagasan vezet a „mit írj tinderen” téma. Már a megjelenéskor sokan kattintottatok rá, de azóta is egyre többen látogatjátok ezt a bejegyzést. A nagy érdeklődés miatt pedig tovább boncolgattuk a tinderes kommunikációt, és további részek is előkészületben vannak.

2: Ha képet küldesz a férfiasságodról, azt fogom hinni béna vagy az ágyban

Ezt gondolom, ha képet küldesz a farkadról.Ha képet küldesz a férfiasságodról, azt fogom hinni, béna vagy az ágyban

Szinte sokkoló volt, hogy mennyire felkaptátok ezt a posztot! Mikor a Facebook-os megosztás után bekukkantottam az analitikába, kihagyott egy ütemet a szívem, annyian lettetek hirtelen. Azóta eltelt fél év, de a napi látogatói csúcsot, amit beállított, azóta sem sikerült megdönteni.

3: 10+1 nem annyira ijesztő film

Nem olyan ijesztő filmek Halloweenra10+1 nem annyira ijesztő film

Úgy tűnik, nem csak mi vagyunk a nem annyira ijesztő filmek pártján, ugyanis nem csak Halloween idején kaptátok fel, de a „mit írj tinderen” után, stabilan erre a bejegyzésre érkeznek a legtöbben a keresőből.

4: Mind tudjuk, mire való a tinder! De tényleg?

mire használjuk a tindertMind tudjuk, mire való a tinder! De tényleg?

A tindernek és az ehhez hasonló app-oknak egyre nagyobb a népszerűsége, és ezzel együtt tényleg érdemes volt tisztázni, hogy mire valóak ezek az alkalmazások. Még ha nem is produkált kimagasló eredményeket ez a bejegyzés, folyamatosan érkeznek rá a látogatók, így igen szép helyet sikerült elfoglalnia az idei kedvencek között.

5: Tippek a tinder képeid összeválogatásához

Tippek a Tinder képekhezTippek a tinder képeid összeválogatásához

Miközben a jobbra vagy balra húzás inkább a képeken múlik – és ezért sokan gondolják felszínesnek – mégis a jó dumákra nagyságrendekkel nagyobb az érdeklődés. Szerintem ez elég sokat mondó (és pozitívan), hogy jobban izgultok a beszélgetésen, mint azon, hogyan tálaljátok a saját külsőtök valóságát. Bár a „mit írj tinderen”-re  több, mint háromszor annyian voltak kíváncsiak, még így is befutottak az ötödik helyre a tinderes képek.

6: Miért nem bók az utcai beszólás?

Miért nem bók az utcai beszólás?

Idén ez a bejegyzés lett a Facebook-os csúcstartó, hiszen erre a posztra kattintottatok a legtöbben a közösségi oldalon. Nekünk pedig nagy örömünkre szolgál, hogy a komolyabb témákat is szívesen olvassátok.

7: Történet a #MeToo lavina margójára

Történet a #MeToo lavina margójára

A megíráskor még nem tudhattam mennyire lesz népszerű, de még érdektelenség esetén is fontosnak tartottam ennek a közzé tételét. Persze örültem, hogy érdekelt titeket ez a nehéz téma is. Ráadásul a történetet amiatt is hasznosnak gondolom, mert egyrészt ez egy tipikusan olyan sztori, amit a női hülyeség kategóriába sorolva, nem szoktak problémának tituláni; másrészt ez egy olyan sztori, aminél nem számít kivel történt, mert bárki lehetett volna.

+1: Ki fizessen a randi végén?

ki fizessen a randevúnKi fizessen a randi végén?

A plusz egy pedig egy örök klasszikusként került fel a listára. Bár a megírás után folyton elbizonytalanodtam, de végül a férfiak közül kikerülő barátaim újra megerősítettek abban, hogy rendben van, amit leírtam.


Nagyon szépen köszönjük ezt az évet nektek, számtalanszor okoztatok kellemes meglepetést a nagy érdeklődésetekkel. Mivel az év vége felé a lassú kezdés ellenére is egyenesbe jöttünk és beálltak a dolgok, ezért az új évben még több bejegyzésre számíthattok.

Tartsatok velünk 2018-ban is! Addig is kövessétek Facebook oldalunkat, hogy az elsők között értesülhessetek az új posztokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük