Ezt gondolom, ha képet küldesz a farkadról.

Ha képet küldesz a férfiasságodról, azt fogom hinni, béna vagy az ágyban

Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ilyen formában a pasik nem szokták összerakni ezt a

Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ilyen formában a pasik nem szokták összerakni ezt a két gondolatot és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy még érett… ööö… szóval meglett korú férfiak is előszeretettel küldözgetnek képeket arról a testrészükről, amire a legbüszkébbek. Csak a félreértések elkerülése végett, ez általában nem a bicepszük…

Mi csajok meg csak a szemünket forgatjuk, és e ténnyel szemben az említett hímneműek mintha teljesen értetlenül állnának. Borzalmas, hogy egy impozáns hímtag láttán a nők nem omlanak remegő térddel és lecsúszó bugyival a férfi ölébe!

Remélem, sok-sok olyan pasi van, akinek a most következő gondolatmenettel nem fogok újat mondani, a többiek számára viszont most fel fogom tárni, hogy mit gondolok ezekről az esetekről. Jah, elöljáróban még egy gondolat, ez az írás nem a kapcsolaton belül elkövetett pajzán üzenetekről szól, hanem az ismerkedés korai szakaszába – szerintem oda nem illő – obszcén képek küldözgetéséről.

Már megint egy béna Tinder sztori

A téma egyébként egy korábbi Tinder eset kapcsán merült fel bennem. Történt ugyanis, hogy egy Péter keresztnevű egyénnel akadtam össze az éterben, aki csak némi kötetlen kalandot keresett. Megbeszéltük, hogy köszönöm az ajánlatot, kedves, hogy rám gondolt, de nálam ez nem pálya. Aztán azzal jött, hogy a méretei láttán meg szoktak inogni a lányok, de rátett még egy lapáttal azzal, hogy szerencsém, hogy itt nem lehet képet küldeni… Na ezen kész voltam! Bocsi, de gyarló nőszemélyként jót nevettem rajta (igen, kinevettem), meg azon, hogy ez mennyire béna próbálkozás volt.

Meg egy kicsit szomorú is…
…mert egy tök normális srácnak tűnt. Mindettől függetlenül valószínűleg az is, és szögezzük le, nekem semmi bajom azzal, ha valaki olyan helyzetben vagy életszakaszban van, hogy kapcsolatot nem akar, csak lecsúszó fehérneműket. Ám már 29 éves, tehát nem lüke fiatal, így egy kicsit kiábrándító volt szembesülni vele, hogy ennyi évvel a háta mögött, nagyjából felnőtt férfiként sem tudja, mitől lazul meg egy nő alsóneműjének pántja… Na jó, legyünk korrektek, szeretői ügyességét (ügyetlenségét?) nem teszteltem le (szegényt egyből elkönyveltem), de az tuti, hogy a becserkészés szakaszában rossz stratégiával próbálkozott. Annyira rosszal, hogy élből azt feltételeztem, hogy szeretőként sem tudná, mi dörgés. De nézzük is, hogy mi volt ezzel a probléma! 😉

Olyat adj ajándékba, amit szívesen kapnál?

Tartja a közhely, és ez egy nagyon aranyos tanács, csak szerintem nem túl hasznos. Ez pedig nagyon jól bemutatható a férfi és női vágyak közötti különbségekben. Például a férfiak vizuális típusok, és nem feltétlenül a túláradó gyengédség hozza őket lázba. Ezzel szemben a nők… nos ismerős valahonnan az a mondás, hogy a nő teste érzékeny hangszer?

Annyit érdemes itt megjegyezni, hogy férfi-nő kapcsolatok esetén a fenti tanács nem működik, mivel másra vágyik a nő és másra a férfi. Illetve ugyanarra vágynak, csak más úton tudnak hatékonyan odajutni. Viszont a sikeres egymásra találáshoz – mindegy milyen jellegűhöz – arra van szükség, hogy azt adjuk, amit a másik szeretne.

Hogy működik a férfi?

Amikor kendőzetlen képeket küldenek a férfiasságukról, akkor abból indulnak ki, hogy ők maguk mire gerjednének. (Nem vagyok benne biztos, hogy ez mindig tudatosul egyébként.) Mivel a férfiak vizuális típusok, vagyis simán be tudnak indulni pusztán a látványra, ezért azt feltételezik, hogy ugyanígy, majd a kiszemelt is rágerjed a fallikus profilképre és egyből zöld lesz a lámpa.

Mitől indul be egy nő?

A nők esetében fontos szerepe van az emberi faktornak, vagyis nem pusztán szexuális vágyaik kielégítésére szolgáló segédeszközként tekintenek a delikvensre. Érdemes elolvasni az Intimitás Gourmet „tökéletes nemi szerv” cikkeit (>>itt a női<< és >>itt a férfi<<), ahol az író külön ki is emelte, hogy míg a férfiak fókuszáltak az elemzett testrészre, addig a nők válaszaiban a péniszhez való viszonyulásukban jobbára ott volt a férfi, akihez tartozik az a testrész. Szóval a nő a férfira indul be – még ha csak egy pásztoróráról is van szó – nem pedig annak felszereltségére.

Miért feltételezem, hogy béna vagy az ágyban, ha obszcén képet küldesz?

Mert aki ilyen képet küld, az valószínűleg nincs tisztában mindazzal, amit az előbb leírtam. Vagyis nem tudja, mitől indul be egy nő  (vagy legalábbis nem alkalmazza). A jó szex (részben) azon józan bölcsességen alapul, hogy azt kell adni, amit a másik akar, és azt kell (kellene) kapni, amit szeretne kapni az adott egyén. (Persze tudom, hogy vannak olyanok, akiket hidegen hagy, hogy a partnerük élvezi-e a dolgot, de az egy másik téma.)

Nem hiszem, hogy túl kell magyarázni a dolgot, legyen elég ennyi: a pasik sem szeretik, amikor a kényeztetés nem akar túllépni a finomkodó gyengédségen; és a csajok is utálják, ha egy pasi túl durván nyúl hozzájuk. Azt kell adni, amire a másik vágyik, és nincs kibúvó, aki jó szexet akar, annak azt is meg kell tanulnia, mit és hogyan kell adnia a másiknak.

Összegzésként a pasi, aki kendőzetlen képet küld, az nem tudja hogyan működik a nő. Számomra ez azt üzeni, nem tudja hogyan kell közeledni hozzá, ebből fakadóan valószínűleg azt sem, mit kell vele csinálni. Következésképpen, ha valaki ilyesmit szán mézesmadzagnak, élből azt fogom feltételezni, hogy vele nem lenne megfelelő színvonalú a légyott, vagyis harci helyzetben béna a srác.

Egyetlen himbilimbis kép elegendő, hogy már azelőtt elvérezzen, hogy egyáltalán tisztességes esélye lett volna férfiassága fitogtatására.

Ha valakinek ez a racionális levezetés még mindig nem elegendő, akkor hadd osszak meg egy rövidke levélkét a nő közösség kérésével…

A falloszod egy ajándék!

Tudod, nekünk nőknek ajándék a Te csodálatos hímtagod! De tudod, ez amolyan meglepetés számunkra, amit szeretünk a két kis kezünkkel kicsomagolni, meglepődni a gyönyörűségén és eksztatikusan örülni, amikor végre a kezünkben foghatjuk. De, ha képeket küldözgetsz róla, az úgy nem lesz meglepetés, ezzel elrontasz mindent. Kérlek, hagyd, hogy meglepődjünk!

Puszi: A csodálatos puncik baráti köre

Utószó

Ahogy írtam az elején, remélem sokaknak nem mondtam most újdonságokat. Azért ide biggyeszteném, hogy ez a saját véleményem, lehet, nem minden nőnemű gondolja ezt így. Mondjuk, mikor fiatal és viszonylag tapasztalatlan voltam még izginek találtam – mondjuk célba akkor sem ért – de csak olyan vihogósan poénosan izgisnek. De mióta némi érettséget magamba eszkábáltam, már inkább csak szánni valónak gondolom, vagy egy nem túl jó poénnak.

Közben lelki szemeim előtt lebegnek a hímek, akik teli pofával vigyorognak, hogy márpedig sok a ribanc, akik ezekre a képekre beindulnak… Még ha élek is a gyanúperrel, hogy ez csak egy vágyálom a részükről, mégsem állítom, hogy nem létezik ilyen. Ami engem illet, nőként elég otthonosan mozgok legkülönfélébb nőtársaim között is és beszélgetünk mi mindenféléről, de szerintem az elég sokat mondó, hogy még egytől sem hallottam elismerő vélekedést erről a jelenségről…

3 thoughts on “Ha képet küldesz a férfiasságodról, azt fogom hinni, béna vagy az ágyban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük