A nem tökéletes ruhadarab is lehet csinos, ha jól érezzük magunkat benne.

Mennyit számít, ha jól érzem magam a bőrömben?

Remélem nem veszitek zokon ezt a néhány kósza gondolatot, de egész úton hazafelé ez járt a fejemben, és gondoltam veletek is megosztom ezt a kis tanulságos szösszenetet.

Nyerő élmény lekaparva

Kaptam néhány sorsjegyet ajándékba, egy-kettővel nyertem is pár ezer forintot, de már egy jó ideje az íróasztalomon ácsingóztak a beváltásra várakozva. Nem bírtam már nézni, ahogy ott tengetik a napokat, felkerekedtem hát, hogy bevégződhessen a sorsuk.

A legközelebbi lottózó pont egy bevásárlóközpontban leledzik, így arra vettem az irányt. Boldogan vettem át a ropogós bankókat, de nem terveztem sokáig megtartani őket, gondoltam, ha már úgyis itt vagyok, hát tengődök egy kicsit a leárazások útvesztőjében.

A „biztos jól áll-e” kérdéskör

Az egyik boltban nagyon megtetszett egy póló, bár voltak kétségeim, hogy mennyire mutatna jól az alakomon, de azért leakasztottam a megfelelő méretet és becéloztam a próbafülkék irányát. Ott pedig igazolódni látszódtak a kétségeim.

Elég vékony vagyok és jobban állnak azok a darabok, amik legalább sejtetni engedik karcsú vonalaim, ez viszont egy lazább fazonú póló volt. Ahogy számítottam is rá, nem állt tökéletesen, nem adta ki annyira az alakomat. Bár nem volt rossz, meg hát úgyis inkább hosszú lábaimmal és a popsimmal hódítok…

Egyrészt nagyon tetszett a felső, mégis percekig nézegettem magam, a felvázolt okok miatt. Hezitáltam, hogy megvegyem-e, jó-e rajtam és bevállaljam-e.

Hogy érzed magad benne?

De ahogy éreztem magam benne, az mindent vitt: a legőrültebb laza énemet ébresztette fel, és kapásból hozzá is képzeltem bolond éveimben viselt cicanyakörvem. 😀 Végül arra jutottam, az érzés felülír mindent és nem számít mennyire áll jól vagy sem! Ráadásul a kiárusítás okán az ára is rendben volt, szóval úgy voltam vele, ha más nem is, legfeljebb majd otthon héderelek benne.

A szépség nem csak a külsőn múlik!

De már a bemutatkozóján jól szerepelt új ruhadarabon. Édesanyám volt a szerencsés, aki előtt felvonultam az első útján, ő pedig „csak” annyival kommentálta, hogy „hú, ez nagyon jól áll”. Innentől már nem volt megállás, igazi kis rock sztárnak éreztem magam benne!

És itt jön a lényeg, amiért megosztottam ezt az apró szösszenetet. Ugyanis ha reálisan megnézem, jól nézek ki benne, de tényleg nem ez az a felső, ami annyira istenien állna. Ellenben iszonyúan jól érzem magam benne, kicsit tényleg rocksztárnak, és ez az ami, nagyon sokat dob a megjelenésemen! Az érzés!

A magabiztosság tesz vonzóvá

Teljes mértékben úgy gondolom, hogy passzol a személyemhez, az őrült oldalamhoz, amelyik nyakörvben, láncos gatyában és/vagy az öt évesen a búcsúban kunyerált szivárványszínű napszemcsijében lazul a Deákon… És egyáltalán nem érdekli ki mit gondol a róla vagy az outfitjéről!

És pont ettől lesz valaki szexi és ellenállhatatlan, még akkor is ha történetesen a laza pólója jól mutat ugyan rajta, de nem annyira hangsúlyozza ki az alakjának előnyeit. 😉

Ehhez kapcsolódó élményeim összességéről mesélek a Hogyan lettem láthatatlan lányból jó nő? című bejegyzésemben, kukkantsátok meg azt is! 😉

***

Ha bármit hozzátennétek, vitáznátok, kérdeznétek, akkor használjátok bátran a hozzászólás szekciót! 😉

Kövess minket Facebookon vagy Instagramon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük