Helló Megmacskásodott Csocsika Világ!

Kezdeti csocsikák, avagy rólam és rólunk Nos, ezzel az bejegyzéssel indítanánk útnak macskalelkű blogunkat! A

Kezdeti csocsikák, avagy rólam és rólunk

Nos, ezzel az bejegyzéssel indítanánk útnak macskalelkű blogunkat!

A blog Csocsika néven indult, és történetünk a kétezres évek elejére nyúlik vissza, amikor is néhány bolondos kamaszlányt összehozott a sors. Aztán a lánykák felnőttek, de kiderült, van ami nem változik számukra: a barátságuk. Hát ezek lennénk mi! Bolondos, csacsogó, felnőtt nők, telis-teli gondolatokkal és érzésekkel.

Egy csajos estén jól elnevetgéltünk rajta, hogy ha megismerkedésünkkor gyereket vállaltunk volna, akkor a gyerkőc már rég iskolás lenne. Aztán rájöttünk, hogy barátságunk oltárán lehet közös gyermekünk, bár csak amolyan a szellemi fajta… Ez lett a Csocsika Blog, ahol minden olyan témát felvonultatni terveztünk, amiről csacsogni szoktunk.

Jöjjenek hát csocsika csacsogásaink, nem csak csajoknak! 😉

Elmacskásodott folytatás

Az eredeti bejegyzés az előző bekezdésig tartott, ahol el is indítottuk csocsika csacsogásainkat, amiket nem csak csajoknak szántunk. Aztán az a „gyerkőc” más irányba fejlődött, mint eredetileg a kezdeti lelkesedéssel terveztük.

A csajok végül nem kaptak rá az írásra, csak én, így rám maradt a csacsogás. Végül arra jutottam, hogy bár stabil hátországként mellettem maradtak, de a blogot mégis magamra igazítom, ha már úgy alakult, hogy egyedül nevelgetem.

Helló világ: elmacskásodtunk!

Szóval helló világ, így lett a csocsika kezdetekből a Macskalány Blog: szívvel, lélekkel és sok-sok őszinte, na meg sokszor kendőzetlen gondolattal megtöltve. És továbbra sem csak csajoknak, és nem is csak macskalányoknak! 😉

Nos, ha ennyi év után megtaláltad ezt a nyitó bejegyzést, akkor gondolom láttál már valamennyit a blogból, így talán nem kell körbeírnom, mi is a fő csapásvonal. Azért mégis ejtsünk szót erről is.

Macska-Szem-Pont

Elsősorban emberi kapcsolatokról, szerelemről, párkapcsolatról írok, és mivel ezekhez nagyon is hozzátartozik az önfejlesztés, a gondolkodásmód és az életmód, ezért olykor ezekről is szót ejtünk. Igyekszem sok nézőpontból megvilágítani a témakört, és alaposan a felszín mögé nézni, hogy a mélyebb megértés által közelebb kerülhessünk a harmonikusabb kapcsolatokhoz és úgy általában a megelégedett élethez.

Kövesd a macskanyomokat!

Nézz körül nálunk, olvasgass, ha úgy érzed hozzászólásban tedd hozzá a magadét. És ha tetszik, amit itt találsz, hát az se vesszük zokon, ha itt-ott követsz minket, hogy értesülhess a bejegyzéseinkről és további gondolatainkkal is találkozhass. 😉

Itt tudsz követni:

Legutóbbi bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük