Halihó!

A Helló Csocsika Világ című legelső bejegyzésben elmeséltük, hogy ez a blog fiatal csajszik barátságának margóján jött létre, hát akkor be is mutatkoznánk. 😉

 

Luci és virtuális világa

Civilben marketinges és szövegíró, akinél egyre komolyabb a grafománia, így nem is csoda, hogy több blogot is vezet, és ezzel párhuzamosan több néven is megtalálható az online térben. Itt a Csocsikán  találta meg leginkább a saját útját, és serdülő ifjúsága óta viselt beceneve alatt találjátok őszinte írásait.

 

Niki, a tanító és fitnesz edző

Fiatal tanítóként a gyerekeknek szentelte hivatását, ám a példamutatás és az új kihívások keresése közben az egészséges életmód híve lett, mostanra pedig délelőtt a gyerkőcöket okítja, míg délután csoportos fitnesz instruktorként a felnőtteknek segít elérni és megtartani jó kondíciójukat.

Lion Astro, az asztrológus tanonc

Lassan már 15 éve követi az égi jeleket, ami eleinte csupán ifjúkori játékos hóbort volt, de az évek alatt nagyon sok tanulságot levont, amik az élet számos területén bizonyultak hasznosnak. Itt a Csocsikán ezek közül oszt meg velünk néhányat.

Webmacsek, a virtuális tér idegenvezetője

Teljesen mást irányban haladtak a tanulmányai, végül mégis marketing, illetve online területen kötött ki. Hasznos tippjeivel laikusoknak szeretne segíteni a könnyebb online boldogulásban.